RasingRasing

Renovatie

Renovatie & restauratie woningen, kantoren, gebouwen en monumenten

Rasing Bouw B.V. heeft een uitgebreide expertise op het gebied van renovatie & restaureren van woningen, gebouwen en uitzonderlijke bouwwerken zoals monumenten. Renovatie werkzaamheden dienen met zorg uitgevoerd te worden en omvatten vaak meerdere soorten onderhoudswerkzaamheden.

De aannemer voor al uw renovaties & restauraties.
Wij treden hier op als aannemer en hebben vakmannen voor alle voorkomende disciplines onder ons dak. Zo kunnen wij de renovatie van uw kantoor, appartementencomplex, woning of monument volledig coördineren en uitvoeren. Een heldere werkwijze waarbij u inzicht houdt in het renovatieproces. Zo krijgt het object een optimale totaalaanpak die zichtbaar zijn vruchten afwerpt.

Bij Rasing Bouw B.V. kunt u onder andere terecht voor:

  • Schilderwerk
  • Herstellen van houtwerk, goten en dakbedekking
  • Vochtbestrijding
  • Sloopwerk

Badkamer renoveren of grootscheepse renovatie?

Rasing Bouw B.V. staat voor u klaar bij elk renovatieproject. Zo kunt u als particulier bijvoorbeeld bij ons terecht voor het renoveren van uw badkamer of keuken. Terwijl we VvE beheerders, woningbouwverenigingen en vastgoedeigenaren graag van dienst zijn bij het renoveren van kantoren of appartementcomplexen. Elke keer met de maatwerk service die leidt tot succes.

Enkele voorbeelden van renovatie